Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Zijn jouw zakelijke bezittingen nog privé verzekerd?

Wist jij dat zakelijke bezittingen vaak niet verzekerd zijn onder de inboedelverzekering? Producten verkopen vanuit huis wordt al gezien als zakelijk. Waar ligt de grens?

In Nederland zijn één miljoen zzp’ers actief. Bijvoorbeeld jouw computer en de kantoormeubels zijn niet verzekerd op de inboedelverzekering. Een nog groter risico vormt de aansprakelijkheid voor schade aangericht aan anderen. Het risico is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP), maar als je als zzp’er schade aanricht ben je niet verzekerd. Hetzelfde geldt ook voor een onschuldig lijkende webwinkel waar je activiteiten voor uitvoert. Of in de avonduren werk je bijvoorbeeld nog als dakdekker of als nagelstylist. Een zakelijk gekochte telefoon is niet meeverzekerd op de particuliere reisverzekering. Hetzelfde geldt ook voor de telefoon waarvoor je zakelijk de maandlasten draagt.

Hoe kun je het risico wel verzekeren?

Hier is geen kant en klare oplossing voor te geven. Per individueel geval kan het verschillen. Als je af en toe iets op Marktplaats verkoopt zullen verzekeraars niet moeilijk doen. Iemand die via Ebay een eigen online winkeltje heeft, kan bij een brand de schade aan zijn verkoopvoorraad mogelijk niet claimen op de inboedelverzekering. De grens is vaag. Ga in gesprek met jouw adviseur over de beste verzekeringsoplossing. Hij of zij heeft vaker met dit bijltje gehakt.

Het risico van aansprakelijkheid moet je niet onderschatten

Een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Wat als je een ondeugdelijk product hebt verkocht? De koper loopt bijvoorbeeld lichamelijk letsel op en raakt daardoor arbeidsongeschikt. De aansprakelijkheid hiervoor kan bij jou liggen. Bij het leveren van diensten kan er financiële schade ontstaan. Je hebt tegen betaling bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting voor iemand ingevuld. Door een foutieve opgave van bepaalde fiscale gegevens ontstaat er een kostenpost van duizenden euro’s. Jij bent hiervoor aansprakelijk te stellen. Jouw diensten waren immers niet goed. Deze schadeclaim kun je niet verhalen bij een verzekeraar van jouw particuliere verzekeringen.

Daarom zijn verzekeringen adviesproducten

Er wordt nog weleens gezegd dat particuliere schadeverzekeringen geen adviesproducten zijn. Veel mensen die dat denken komen na de eerste de beste schade alsnog naar de onafhankelijke tussenpersoon. Bij schade blijkt namelijk de kwaliteit van de verzekering. Waar het vaak aan schort is de afstemming van de verzekeringen op de risico’s. Verzekerden die thuis ook aan het ondernemen zijn, moeten de verzekeringen hierop afstemmen. Veel particulieren weten dat niet, en dat is ook logisch. Ieder zijn eigen vak. Goed advies inwinnen voorkomt teleurstellingen bij schade.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2