Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Autoverzekering – Ouderen en jongeren betalen een hogere premie

Voor de autoverzekering is het gebruikelijk om de premie afhankelijk te maken van het risico. Hierdoor zijn jongeren en ouderen duurder uit. Terecht of niet?

Jongeren tot 24 jaar kunnen moeilijker een autoverzekering afsluiten. Niet alle verzekeraars accepteren jongeren, de verzekeraars die het wel doen brengen vaak een hoge premie in rekening. Hetzelfde geldt voor ouderen. Automobilisten van bijvoorbeeld 60 jaar ondervinden nog geen hinder bij het verzekeren, maar 80-plussers wel.

Wat is het probleem voor jongeren?

Jongeren lopen tegen een tweeledig probleem aan. Ze hebben geen of nauwelijks schadevrije jaren en niet alle verzekeraars zijn dol op jongeren. Bij sommige verzekeraars zijn ze pas welkom vanaf hun 22e verjaardag. Er zijn ook verzekeraars die een nog hogere toetredingsleeftijd hanteren. Hiermee houdt het probleem nog niet op. Want de premieverschillen zijn ook enorm. Er zijn verzekeraars die een premie van honderden euro’s per maand in rekening durven brengen. Gelukkig is dit probleem te ondervangen. Wij weten namelijk waar jongeren het beste terecht kunnen.

Ouderen betalen ook een hogere premie

Volgens het Verbond van Verzekeraars betalen de oudere senioren 5 tot 10 euro in de maand meer in vergelijking met jongere automobilisten. Ook ouderen lopen tegen het probleem aan dat ze niet meer overal terecht kunnen. Er zijn enkele verzekeraars die nieuwe verzekeringnemers weigeren vanaf een bepaalde leeftijd.

Mogen verzekeraars dit zomaar doen?

Ja, dat mag! Er zijn namelijk statistieken bekend waaruit blijkt dat jongeren tot 24 jaar oud en ouderen gemiddeld meer schades veroorzaken. Volgens het Verbond van verzekeraars richten automobilisten van 81 jaar of ouder zeven keer meer ongelukken aan als je het vergelijkt met automobilisten tussen 61 en 65 jaar oud. Hier is dus geen sprake van discriminatie, maar een te onderbouwen onderscheid in premie. Hetzelfde verhaal gaat op voor jongeren. Jonge bestuurders tot 24 jaar oud veroorzaken 25 procent meer schades, blijkt uit onderzoek van de verzekeraar Generali.

Moeten jongeren en ouderen op de blaren zitten?

Nee dat hoeven ze niet. Verzekeraars mogen echter wel zelf bepalen of ze jou accepteren voor een autoverzekering. Ook bepalen ze zelf welke premie ze jou in rekening brengen. Daar staat tegenover dat jij zelf bepaalt waar jij jouw auto verzekert.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2