Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Studenten lenen maximaal en blijven lekker thuis wonen

Sinds 2015 is een gratis studiebeurs niet meer vanzelfsprekend. Een studiebeurs is vaak een lening. De lening is populair, maar er dreigen gevaren.

Ongeveer 62 procent van de studenten die in het eerste of tweede jaar zitten heeft het rentedragende studievoorschot. Hiervan heeft 40 procent het volledige bedrag niet nodig en spaart er van. Van lenende studenten vindt maar een klein deel de schuld een financieel probleem. Ook niet zo gek als ze alles of een groot deel van het geleende bedrag sparen. De rente is te verwaarlozen en op deze manier bouwen ze een buffer op. Dit zijn de conclusies van het Nibud na een onderzoek.

Het studievoorschot heeft het lenen populair gemaakt

In 2015 koos 30 procent van de studenten voor een studievoorschot. In 2017 is dit percentage ruim verdubbeld. Voor 44 procent van de lenende studenten zijn de gunstige voorwaarden de belangrijkste reden om te lenen. Het lijkt normaal te worden om te lenen. Ruim een kwart van deze studenten leent maximaal. Ook als dat niet echt nodig is. Het huidige rentepercentage bedraagt nul. Hierdoor lijkt het gratis geld. Maar de schulden kunnen in de toekomst een probleem vormen.

10 procent van de studenten heeft financiële problemen

Volgens eigen zeggen heeft 1 op de 10 studenten een financieel probleem. In 2015 gaf 15 procent van de studenten dat nog aan. Er is dus duidelijk een beeld ontstaan dat lenen normaal en gebruikelijk is. De studenten die het bedrag volledig gebruiken om van te sparen, hebben inderdaad ook geen probleem. Toch blijft het een gevaarlijke ontwikkeling. Grote uitgaven worden gemakkelijker verricht als het geld beschikbaar is. Ook als het later terugbetaald moet worden.

Een studieschuld is ook een schuld

Het hebben van een studieschuld heeft een ingrijpend effect op het leven na de studie. Starters op de arbeidsmarkt gaan niet gelijk een goed salaris binnenharken. Met een goede studie kom je misschien wel snel aan een baan, maar werkgevers geven eerst startsalarissen. Pas als de toegevoegde waarde op de werkvloer blijkt, is er ruimte voor een hoger salaris. Het opstomen naar een hoger salaris kan jaren duren. Van het naar verhouding lage inkomen moet ook al begonnen worden met het afbetalen van de studieschuld. Als er ook nog een huis gehuurd moet worden, kunnen de lasten zwaar drukken op het budget.

Het ideaal is gelijk een huis kopen, maar daarbij zorgt de studieschuld voor een beperking van de maximaal te verkrijgen hypotheek. Dit maakt het kopen van een huis vaak onmogelijk zolang de studieschuld nog niet afbetaald is.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2