Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Prinsjesdag – Wat zijn de plussen en de minnen van volgend jaar?

Bijna iedereen gaat er volgend jaar financieel iets op vooruit. Wat gaat er veranderen? Wij vatten de plannen graag voor jou samen.

De economie draait goed. Het gaat ook weer beter met de werkgelegenheid en de Nederlandse schatkist is goed gevuld. Het is dus logisch dat de koopkracht weer wordt verbeterd. Werkenden gaan er volgend jaar 0,7 procent op vooruit. Gepensioneerden moeten het met iets minder doen, namelijk 0,6 procent. Uitkeringsgerechtigden komen er het slechtst uit met een stijging van de koopkracht met 0,3 procent. Dit zijn gemiddelden. Helaas zijn er ook gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden die er niets op vooruit gaan. Volgens de politiek gaat er in ieder geval niemand op achteruit.

Wat is koopkracht?

Over gedetailleerde veranderingen wordt nauwelijks gesproken in de media. Het gaat hoofdzakelijk om de koopkracht, maar wat houdt dat eigenlijk in? Dit is het aantal goederen en diensten dat je met geld kunt kopen. Hierbij speelt het netto inkomen een belangrijke rol, maar bijvoorbeeld ook de inflatie.

Zorg wordt goedkoper voor de laagste inkomens

Er wordt een stijging van de zorgpremie verwacht van 6 euro per maand. Ook stijgt het eigen risico met 15 euro naar 400 euro per jaar. Mensen die recht hebben op de maximale zorgtoeslag, gaan er ondanks de stijgende zorglasten toch op vooruit. De zorgtoeslag stijgt namelijk met 130 euro in 2018. Uitgaande van een stijging van de zorgpremie van 6 euro per maand, stijgt de premie per jaar met 72 euro. Het gestegen eigen risico is voor deze groep dus ook afgedekt. Uiteraard ligt de situatie anders als deze groep naast de basisverzekering ook een aanvullende zorgverzekering nodig heeft.

Stijgende lonen

Premier Rutte heeft werkgevers en vakbonden opgeroepen om de lonen sterk te verhogen. Werkgevers hebben weer wat meer geld te besteden, dus daar moeten de werknemers ook van meeprofiteren. De politiek heeft geen invloed op de hoogte van de lonen van de meeste werknemers. Dat is een zaak tussen werkgevers en werknemers, eventueel met hulp van de vakbonden. De politiek beslist wel over het inkomen van ambtenaren. Basisschoolleraren gaan 3 procent meer verdienen. Hiervoor is 270 miljoen euro vrijgemaakt.

Kleine aanpassingen in de belastingheffing

Het maken van een begroting voor het nieuwe jaar is een kwestie van passen en meten. Met de belastingheffingen, kortingen en toeslagen kan de politiek de koopkracht bijsturen. De algemene heffingskorting gaat een paar euro omlaag. De ouderenkorting gaat juist omhoog met 115 euro in 2018. Het kindgebonden budget gaat voor bepaalde ouders omhoog met 71 euro. Dit is eigenlijk niet zo interessant, omdat je het toch niet rechtstreeks in de portemonnee merkt. Wat er onder de streep overblijft is alleen interessant. Daarom wordt er vaak ook gesproken over de koopkracht.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2