Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Iedereen een autoverzekering waarbij het rijgedrag wordt gemeten?

De premie voor de autoverzekering is afhankelijk van het claimgedrag, maar verzekeraars gaan nog verder. Sommige verzekeraars zijn ook geïnteresseerd in het rijgedrag.

Verzekeraars willen inzicht in hoe wij rijden. Dit kunnen ze tegenwoordig op verschillende manieren meten. Ze kunnen jou een chipin-stekker sturen die je in jouw auto plaatst. Ook met een app op jouw smartphone kunnen ze het meten. Een paar innovatieve partijen zijn ermee begonnen, maar steeds meer verzekeraars nemen het over.

Wat is een rijgedrag autoverzekering?

Wat nu als de autoverzekeraar weet hoe jij rijdt? Daar hebben ze een methode voor. Door het laten plaatsen van een stekker in de ODB-poort van jouw auto, kan de verzekeraar vaststellen hoe jij gemiddeld rijdt. Ook met een app kunnen ze de nodige data verzamelen. Met een keurig rijgedrag betaal je minder dan de automobilisten die hard rijden, snel optrekken en op andere manieren onveiliger rijden.

Wat is het voordeel van een rijgedrag autoverzekering voor jou?

Onderzoeksbureau GfK heeft onderzocht of er interesse is voor deze vorm van autoverzekeringen onder 30.000 Nederlandse automobilisten. Uit de resultaten van het onderzoek hebben ze geconcludeerd dat 25 procent van de Nederlandse automobilisten in 2020 een rijgedragverzekering heeft. Het voordeel is dat de hogere kosten terecht komen bij de automobilisten die slechter rijgedrag vertonen. Maar toch is het niet zo dat je altijd beter uit bent met een dergelijke verzekering. Het blijft wel een kwestie van vergelijken en de beste autoverzekering selecteren.

De te betalen premie is belangrijker dan de hoogte van de korting

Meerdere verzekeraars bieden de rijgedragverzekering aan, maar slechts 1 procent van de automobilisten heeft ook echt een dergelijke verzekering. Kortom, automobilisten gaan er nog niet massaal voor. Ook verzekeringsadviseurs gaan niet massaal voor de verzekering. Van de onderzochte automobilisten wil 20 procent een rijgedragautoverzekering afsluiten. Het valt of staat met de hoogte van de premie. Als een dergelijke verzekering veel goedkoper is, zal de populariteit ook stijgen.

De privacy is een issue

Door de verzekeraar mee te laten kijken in jouw auto, geef je een stukje privacy bloot. De verzekeraar kan nagaan waar je rijdt en wanneer. Ze weten namelijk veel meer dan alleen jouw rijgedrag. Iets meer dan de helft van de ondervraagde automobilisten (53 procent) vindt de prijs belangrijker dan de privacy. Het onderzoek geeft niet aan hoe groot het financieel voordeel moet zijn, maar de aantasting van de privacy blijft een zeer groot nadeel voor veel mensen.

Door het meten van het rijgedrag komt de hoogste rekening bij de automobilisten met het slechtere rijgedrag. Uiteraard kiezen racende jongeren niet voor een dergelijke verzekering als de traditionele autoverzekering ook beschikbaar blijft. Als het meten van het rijgedrag de nieuwe standaard wordt, zouden de traditionele autoverzekeringen duurder moeten worden, maar dat is lange termijn denken.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2