Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Er ligt nog voor 350 miljoen euro aan vergeten pensioenen klaar

Pensioenfondsen hebben miljoenen in kas waarvan de rechthebbende eigenaar niet bekend is. Dit geld is van meer dan 100.000 mensen, maar wie zijn de eigenaren?

Volgens het Algemeen Dagblad zoeken alleen al de drie grootste pensioenfondsen meer dan 100.000 pensioengerechtigden om pensioenen aan ze uit te keren. Maar de eigenaren van het geld zijn onvindbaar. Het is niet gek dat pensioenfondsen niet op de hoogte worden gesteld van bijvoorbeeld een verhuizing. Ze hebben meerdere mogelijkheden om de rechtmatige eigenaren toch te achterhalen, maar nog steeds staat 350 miljoen euro te wachten op de rechthebbenden. Hoe is dat mogelijk?

Wat doen pensioenfondsen om toch uit te kunnen keren

Het geld staat klaar bij de ABP (overheid en onderwijs), PMT (metaal en techniek) en bij PFZW (zorg en welzijn). De pensioenfondsen hebben de mogelijkheid om informatie op te vragen bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB). In de meeste gevallen is dit de oplossing. De SVB verzorgt namelijk de AOW-uitkeringen. Een klein pensioentje kun je een keer vergeten, maar een AOW-uitkering missen zul je toch echt merken. Gepensioneerden weten namelijk dat ze er recht op hebben. Een groot deel van de onvindbare gepensioneerden zijn waarschijnlijk geëmigreerde Nederlanders. Ze kunnen gevonden worden in de niet-ingezetenenregister. Pensioenfondsen hebben tegenwoordig beter toegang tot dit register, maar er blijven nog veel spoorloos dus.

Met het BSN-nummer tover je toch iedereen boven water?

Met de huidige vorm van registratie zal het in de toekomst minder snel gebeuren dat gepensioneerden spoorloos zijn. Het gaat dan ook vaak om pensioenen die opgebouwd zijn in de jaren ’60 en ’70. BSN-nummers waren er nog niet. Een klein spelfoutje in de naam of foutieve voorletters kunnen Nederlanders onvindbaar maken. Ook een fout in de geboortedatum zal het opsporen lastig maken.

Wat als de pensioengerechtigden al overleden zijn?

Werknemers die pensioen opbouwen, bouwen vaak ook potjes op voor nabestaanden. Dus ook als de gepensioneerden al overleden zijn kan er toch nog recht bestaan op een uitkering uit het pensioenfonds. Partners kunnen namelijk recht hebben op partnerpensioen.

Pensioenfondsen doen hun best

Pensioenfondsen zien het als een eretaak om de gepensioneerden of de nabestaanden op te sporen. Ze gaan namelijk nu ook mensen opsporen via social media. Ook via online onderzoek zijn mensen vaak nog op te sporen. Jaarlijks worden er duizenden mensen alsnog opgespoord.

Waar heb jij recht op?

Via Mijnpensioenoverzicht.nl kun je inzicht krijgen in jouw pensioenrechten. Je logt in met je DigiD en je krijgt een overzicht van de opgebouwde rechten. Gepensioneerden die uit een ver verleden mogelijk nog rechten hebben bij een pensioenfonds, kunnen bij de pensioenfondsen informeren. Ook nabestaanden kunnen nagaan of er nog opgebouwde rechten zijn.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2