Hypotheek

Omdat wij 100% onafhankelijk zijn en samenwerken met alle gerenommeerde hypotheekaanbieders, kun je bij ons profiteren van alle hypotheekvormen tegen de laagste rente met uiteraard de beste voorwaarden. Bovendien vergelijken en controleren wij je hypotheek gedurende de gehele looptijd. Alleen op deze manier krijg je de zekerheid van de laagste maandlasten.

Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl. Daarom verdien je een persoonlijk en eerlijk advies met de aandacht die daarbij hoort. Het is immers belangrijk dat je voldoende financiële ruimte blijft houden om te genieten van de leuke dingen in het leven!

Wij zijn als Erkend Hypotheekadviseur aangesloten bij Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Een belangrijk onderdeel hiervan is het deelnemen aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor het kennisniveau zeer hoog en up-to-date blijft.

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt, wil je je huidige hypotheek laten checken of je nieuwe woning financieren? Wij raden je aan altijd een hypotheek adviseur te raadplegen als je een huis gaat kopen. Een onafhankelijke hypotheek adviseur (zoals wij) kan van meerdere hypotheekverstrekkers offertes opvragen en vergelijken.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

6 Tips voor een adviesgesprek

De Nationale Hypotheekbond       Erkend Hypotheek adviseur     Geef Staals & Van de Laar BV een beoordeling op Advieskeuze.nl