Mijn favorieten

Team


Ons kantoor is kleinschalig en daardoor volledig service-gericht. Wij besteden aandacht aan een persoonlijke benadering en leveren alléén maatwerk. Het doel van al onze medewerkers is het behartigen van jóuw belangen. Daardoor kunnen wij met trots zeggen dat wij ontzettend veel trouwe klanten hebben. Dankzij hén verdient ons kantoor bestaansrecht!

Ontmoet onze medewerkers: 

Antoine van de Laar 
Financieel adviseur
antoine@staalsvdlaar.nlIk ben alweer meer dan 20 (waar blijft de tijd?!) jaar werkzaam als Financieel Adviseur. Eerst o.a. in dienst van Hypotheek Visie en Van Lanschot en sinds 2007 in ons eigen bedrijf, welke we destijds hebben overgenomen van mijn schoonouders.

Ik ben een echt ‘mensen-mens’; oprecht geïnteresseerd en ik vind het leuk om mijn klanten beter te leren kennen. Het vakgebied waarin ik me bevind is voor velen een taaie materie. Voor mij de uitdaging om in een informele sfeer alles in begrijpelijke taal uit te leggen, zodat je weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. 

Mijn passie ligt in het feit dat ik mijn klanten zo optimaal mogelijk wil helpen. Als ik voor hen de beste hypotheekvorm etc. weet uit te puzzelen en alle juiste stukjes in elkaar vallen, dán is mijn doel bereikt. Als jij je droom kunt bewerkstelligen en ik daar een klein stukje aan heb mogen bijdragen; mission accomplished! 

Ik ben een Bourgondiër; houd van lekker eten en mooie wijnen in goed gezelschap. Ik tennis en reis graag en speel -een beetje- gitaar. Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn hart!

drs. Patricia van de Laar - Staals
Makelaar K-RMT

patricia@staalsvdlaar.nlAls Erkend Makelaar begeleid ik je graag bij de ver- of aankoop van jouw woning. Geboren en getogen in Asten -met uitstapjes naar o.a. Helmond en Eindhoven- ken ik deze regio op mijn duimpje. 

Met het nodige enthousiasme weet ik verbindingen te leggen tussen verkopers en potentiële kopers. Ik ben een energieke en warme persoonlijkheid met een zakelijk instinct. Pro-actief, servicegericht, met oog voor detail en altijd discreet. Eigenschappen die in mijn vak goed van pas komen.

Onderhandelingen voer ik op het scherpst van de snede. Met mijn persoonlijke benadering en ‘drive’, streef ik naar een optimaal resultaat! 

Mijn persoonlijke passies zijn gezellig kokkerellen met familie en vrienden, backpacken met mijn gezin, bootcamp en het spelen van saxofoon. Voeg daarbij mijn passie voor het Makelaarsvak toe en ik zie mezelf weerspiegeld in de volgende uitspraak:

“The only way to do great work is to love what you do.”
- Steve Jobs-


Harriëtte van Alphen
Medewerkster binnendienst

harriette@staalsvdlaar.nlBij Staals & Van de Laar ben ik je eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als op kantoor. Daardoor heb ik in de loop der jaren al kennis gemaakt met veel van onze relaties. 

Ik help je graag met het regelen of wijzigen van je verzekeringen zodat je optimaal verzekerd bent. Ook het afwikkelen van schademeldingen valt onder mijn takenpakket. 

Daarnaast doe ik voor een groot deel de afhandeling van hypotheekdossiers en doe er altijd mijn uiterste best voor deze zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. 

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak zit daar al aardig wat routine in, maar doe het nog steeds met veel plezier!

In mijn vrije tijd houd ik me graag sportief bezig met tennissen en dansen. Ook het bezoeken van concerten en musicals, groot of klein, is een hobby van me. En zeker zo belangrijk, tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden.

Carpe diem!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring