Mijn favorieten

VerzekeringHet leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren; het risico dat er brand uitbreekt, je arbeidsongeschikt raakt, dat je problemen krijgt met je werkgever, of met de aannemer die de verbouwing van je woning niet correct uitvoert. Zo bescherm je je tegen financiële consequenties.
Wij verzorgen het totale verzekeringspakket. Wij staan bekend om onze lage premies en extra hoge kortingen bij autoverzekeringen, waarbij de dekkingen zeer uitgebreid zijn. Je bent nooit dubbel- of onderverzekerd en uiteraard nemen wij alle zorg uit handen bij schade.
 

Ondernemerschap…
Is focussen op waar je goed in bent!


Daarnaast bemiddelen wij in zakelijke verzekeringen. Deze zijn nodig om je bedrijf te beschermen tegen risico’s die je onderneming loopt. Maar welke zakelijke verzekeringen heb je dan allemaal nodig? Of je nu ZZP’er bent of een bedrijf hebt met 50 werknemers in dienst; het is belangrijk om te inventariseren welke verzekeringen verplicht, maar zeker ook aan te raden zijn.

Ons vak is je adviseren hoe je de bedrijfsrisico’s zo goed mogelijk kunt beheersen. Een advies over je zakelijke verzekeringen vereist deskundigheid en maatwerk. Wij brengen de risico’s die je onderneming loopt in kaart. Samen met jou bepalen wij of het verstandig is of je bedrijf deze risico’s zelf wil dragen of overdraagt aan een verzekeraar. In het laatste geval zoeken wij de zakelijke verzekeringen tegen de beste voorwaarden voor je uit. Dan kun jíj je focussen op waar je goed in bent; ondernemen!

Verzekerd bij Nh1816? Log hier in om 24/7 je gegevens in te zien en schades te melden.
 

Ontmoet onze verzekeringsspecialisten

Antoine Van de Laar  
Financieel adviseur     
Harriëtte Van Alphen
Medewerkster binnendienst

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring