Verzekering

Privé verzekeringen
Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren; het risico dat er brand uitbreekt, je arbeidsongeschikt raakt, dat je problemen krijgt met je werkgever, of met de aannemer die de verbouwing van je woning niet correct uitvoert. Zo bescherm je je tegen financiële consequenties.

Wij verzorgen het totale verzekeringspakket. Wij staan bekend om onze lage premies en extra hoge kortingen bij autoverzekeringen, waarbij de dekkingen zeer uitgebreid zijn. Je bent nooit dubbel- of onderverzekerd en uiteraard nemen wij je alle zorg uit handen bij schade.

Zakelijke verzekeringen
Zakelijke verzekeringen zijn nodig om je bedrijf te beschermen tegen risico’s die je onderneming loopt. Je moet er namelijk niet aan denken dat je geen goede verzekering hebt afgesloten voor je (bedrijfs)gebouw en er breekt een grote brand uit of erger nog; dat je bedrijf failliet gaat door een grote bedrijfsschade. Maar welke zakelijke verzekeringen heb je dan allemaal nodig? Elke ondernemer heeft verzekeringen nodig ongeacht of je nu ZZP’er bent of een bedrijf hebt met 50 werknemers in dienst.

Een aantal zakelijke verzekeringen zijn niet verplicht, maar wel sterk aan te raden te nemen. De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is zo’n verzekering die elke ondernemer in zijn verzekeringspakket zou moeten hebben zitten. Een inventaris goederen verzekering wordt bijvoorbeeld standaard door de meeste ZZP’ers afgesloten. De zakelijke rechtsbijstandverzekering ook.

Deze zakelijke verzekeringen dekken de meest voorkomende risico’s af waar de meeste ondernemingen mee te maken kunnen krijgen.Voor  bepaalde beroepsgroepen gelden toegespitste zakelijke verzekeringen.

Ons vak is je adviseren hoe je de bedrijfsrisico’s goed kunt beheersen en zo nodig kunt verzekeren tegen de laagst mogelijke kosten. Ieder bedrijf is verschillend en ieder bedrijf loopt verschillende risico’s. Een advies over je zakelijke verzekeringen vereist deskundigheid en maatwerk. Graag brengen wij de risico’s die je onderneming loopt in kaart.

Samen met jou bepalen wij of het verstandig is of je bedrijf deze risico’s zelf wil dragen of wilt overdragen aan een verzekeraar. In het laatste geval zoeken wij de beste zakelijke verzekering met een goede prijs /kwaliteit verhouding uit.