Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Meest gestelde vragen over de WW

Na ontslag kun je tijdelijk recht hebben op een WW-uitkering, maar de rechten zijn in 2016 versoberd. Waar heb je wanneer nog recht op?

Als jij je baan verliest kun je onder voorwaarden aanspraak maken op een WW-uitkering. Ook bij het verliezen van uren kun je al rechten hebben. Je moet minimaal voor vijf uren per week ontslagen zijn. Werk je maar tien uren of minder in de week? In dat geval moet je minimaal de helft van jouw uren verliezen. Wij zullen jou verder niet vermoeien met gedetailleerde regeltjes en voorwaarden die het UWV stelt. We lichten liever een aantal veel gestelde vragen toe.

Hoe lang heb je recht op een WW-uitkering?

Dit is ook gelijk de belangrijkste vraag, mede doordat de maximale duur van de rechten zijn ingekort. De minimale duur bedraagt 3 maanden en de maximale duur wordt op termijn ingekort naar 24 maanden. Gedurende de eerste 2 maanden bestaat er recht op 75 procent van het laatst verdiende loon. Daarna zakt de uitkering naar 70 procent. Het inkomen boven het maximale dagloon telt niet mee voor de berekening. Per 1 juli 2017 bedraagt het maximale dagloon 53.701 euro. De uitkering bedraagt dus nooit meer dan 70 of 75 procent van 53.701 euro.

Er worden ingewikkelde formules gebruikt om te berekenen hoe lang je de uitkering krijgt, maar je kunt het ook gewoon online berekenen op de website van Ontslag.nl.

Heeft een ontslagvergoeding invloed op de WW-uitkering?

In principe heeft de ontslagvergoeding geen invloed op jouw WW-uitkering, maar toch kan het elkaar raken. De werkgever heeft namelijk een opzegtermijn. Deze varieert van 1 tot 4 maanden. Als je korter dan 5 jaren in dienst bent geweest, geldt een opzegtermijn van 1 maand. Bij een dienstverband van langer dan 15 jaren geldt een opzegtermijn van 4 maanden. Gedurende deze opzegtermijn heb je geen recht op een WW-uitkering. Bij ontbinding van de arbeidsovereenkomst door een kantonrechter kun je binnen de opzegtermijn ontslagen worden. In dat geval moet je een deel van de ontslagvergoeding dus gebruiken om de inkomstenderving op te vangen.

Wat zijn de gevolgen van ziekte tijdens de ziekteperiode?

De uitkering blijft doorlopen. Als de ziekte langer duurt dan 13 weken, heb je na deze weken recht op een ziektewetuitkering. Uiteraard ben je wel verplicht om het aan het UWV te melden. Zij moeten wel weten in hoeverre je beschikbaar bent voor werk.

Verspeel ik mijn uitkering door het instemmen met ontslag?

Als je zelf ontslag neemt is er sprake van verwijtbare werkloosheid. Hetzelfde kun je eigenlijk ook zeggen bij het instemmen met ontslag. Maar je mag ingaan op een ontslagvoorstel (ook wel vaststellingsovereenkomst genoemd) van de werkgever. Hiermee verspeel je niet jouw rechten op een WW-uitkering. Laat je wel juridisch adviseren. Er moeten geen dingen in de papieren staan die alsnog zorgen voor het verliezen van jouw rechten op een WW-uitkering.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2