Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Krijgen we in Nederland een verzekering tegen overstromingen?

Door de geleidelijke klimaatsverandering wordt de kans op overstromingen groter. Is een verplichte verzekering tegen overstromingen de oplossing? Het Verbond van Verzekeraars denkt van wel.

De rampzalige natuurverschijnselen op Sint Maarten wijzen erop dat wij ons steeds beter moeten wapenen tegen natuurverschijnselen. Een groot deel van Nederland wordt bedreigd bij een overstroming. Na de Watersnoodramp in 1953 is de dekking tegen overstroming in verzekeringen geschrapt. Het risico is namelijk te groot voor verzekeraars om te dragen. In principe draag je de lasten dus zelf. Verschrikkelijk balen als je even duizenden euro’s zelf moet betalen. Moet het risico van overstromingen niet gewoon worden toegevoegd aan de verzekerde dekkingen?

Wie gaat het betalen?

Het is te verzekeren, maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. De overkoepelende organisatie van verzekeraars, het Verbond van Verzekeraars, pleit voor het weer opnemen van het risico in opstalverzekeringen. Het moet een zogenaamde collectieve verzekering worden waar alle huiseigenaren verplicht aan meebetalen. Het komt er dus op neer dat ook de huiseigenaren voor wie de kans op overstromingen bijna uit te sluiten is, meebetalen. Maar dat is natuurlijk ook het principe van het verzekeren. Met z’n allen dragen we de lasten van de gedupeerden.

Wat gaat het ons kosten?

Een extra dekking in de opstalverzekering is natuurlijk welkom, maar het moet wel goed betaalbaar zijn. Verzekeraars verwachten een extra premie van 1 tot 1,50 euro per maand. Een Vereniging van Eigenaren verzekert het risico gelijk voor een pand waar meerdere appartementeigenaren gezamenlijk eigenaar van zijn. De premie zal voor dit soort gebouwen natuurlijk sterker stijgen. Verzekeraars branden zich liever niet aan dit soort catastrofedekkingen. Bij een overstroming kun je namelijk gelijk een flinke claim ontvangen. Dit kan zelfs het faillissement van een individuele verzekeraar betekenen. Vandaar dat er wordt gezocht naar een gezamenlijke oplossing.

Wat als het niet verzekerd is?

Schade door overstromingen is nu expliciet uitgesloten in de meeste opstalverzekeringen. Bij schade hoef je dus niet bij de verzekeraar aan te kloppen. Bij de overheid heb je een grotere kans van slagen. Er is namelijk een zogenaamde Wet tegemoetkoming schade bij rampen. Dit is een reservepotje van de overheid waar gedupeerden aanspraak op kunnen maken. Indirect vullen wij dit potje natuurlijk ook gezamenlijk. De overheid gebruikt hiervoor belastinggeld dat wij met z’n allen opbrengen.

Verwacht op korte termijn geen oplossing voor het risico. Het is nog maar een plan. Het moet financieel nog onderbouwd worden. Het is voor verzekeraars in ieder geval de moeite waard om erin te duiken.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2